logo
logo

Wie zijn wij?


Al meer dan 50 jaar een familiebedrijf

André De Pauw, de oprichter van het tuinplantencentrum, begon samen met zijn vrouw Godelieve in 1966 een kleine plantenkwekerij op de plaats van het huidige tuinplantencentrum in Wintam - Bornem. De belangrijkste activiteit was toen al het kweken en verkopen van planten, maar daarnaast deed hij ook aan tuinontwerp, aanleg en onderhoud.

Intussen is de zaak behoorlijk gegroeid. Zoon Dries heeft de fakkel overgenomen, maar André zelf is ook nog steeds gepassioneerd bezig op het bedrijf. Samen met echtgenote Nadine en hun medewerkers zorgen ze ervoor dat de kweek en verkoop van uw planten in goede banen loopt, en ook Godelieve houdt nog graag een oogje in het zeil.

Scherpe prijzen, uitstekende kwaliteit

De planten die u bij ons kan kopen zijn van uitstekende kwaliteit, en bovendien erg scherp geprijsd. Er staat altijd iemand klaar met professioneel tuinadvies, en ook bij het ontwerp van uw tuin helpen we graag. We maken voor u een gratis tuinplan: vraag bij ons naar de voorwaarden!

Op 2 minuten van de N16 en toch midden in de natuur!

Kom gerust eens een kijkje nemen op het tuinplantencentrum in Bornem. Het is gelegen midden in de natuur en vormt een ideale locatie voor wie even weg wil uit de dagelijkse drukte. U kan zelf rustig de tijd nemen om de mooiste planten uit te kiezen, en als u hulp of advies nodig hebt, staat er steeds iemand voor u klaar.