logo
logo

Tuinplanten - catalogus


Stappenplan voor de thuislevering van je planten tijdens de coronacrisis:
Opgelet: we zijn genoodzaakt ons te beperken tot de wat grotere bestellingen in de ruime omgeving van Klein-Brabant. De exacte kostprijs is afhankelijk van het preciese adres.

  1. Bezoek onze online plantencatalogus hieronder. De planten kan je op naam of per categorie (bodembedekkers, haagplanten, ...) zoeken.
  2. Maak een lijstje met de planten die je wil bestellen en hun aantallen. Geef bij haagplanten ook de grootte aan: 50/80cm - 80/100 cm - 100/125 cm - 125+
  3. Stuur dat lijstje in een e-mail naar info@tuinplantendepauw.be . Vermeld je naam, adres en telefoonnummer in de e-mail.
  4. We contacteren jou zo snel mogelijk met een prijsofferte.
  5. Je laat ons per mail weten of we het gevraagde mogen leveren.
  6. Wij sturen jou een factuur per mail.
  7. Jij voert de betaling uit en stuurt ons een betalingsbewijs (screenshot van de betaling) per e-mail.
  8. Wij leveren de planten, potgrond, materialen aan jouw voordeur op een afgesproken tijdstip. We blijven tijdens de levering op veilige afstand!

Let op, we worden op dit moment overspoeld door mails en prijsaanvragen. Daarom kan er enige vertraging zitten op onze antwoorden, en kunnen we sommige kleinere bestellingen niet leveren. Probeer in elk geval jouw bestelling zo concreet mogelijk te maken wat betreft aantallen en plantennamen. Voor bomen en haagplanten met blote wortel dringt de tijd, maar de meeste planten worden in pot gekweekt, en die kan je ook na de quarantaine nog planten. Eénjarigen zoals geraniums verkopen we pas vanaf eind april omdat ze erg vorstgevoielig zijn! Zodra we terug mogen openen, is iedereen dan ook van harte welkom om de planten zelf uit te kiezen op ons plantencentrum. Schrijf je in op onze nieuwsbrief (homepagina) om op de hoogte te blijven!

Acer palmatum bloodgood
"Meerstammige Japanse esdoorn"

Kleur: dieprood blad

Beschrijving: Meerstammige dieprode Japanse esdoorn. Bladverliezend in de winter. Verkiest een lichtzure grond, in halfschaduw of zon.

Maximum hoogte: 250 cm