Wie zijn wij?

Al meer dan 50 jaar een familiebedrijf

André De Pauw, de oprichter van het tuinplantencentrum, begon samen met zijn vrouw Godelieve in 1966 een kleine plantenkwekerij in Bornem. De belangrijkste activiteit was toen al het kweken en verkopen van planten, maar daarnaast deed hij ook aan tuinontwerp en -aanleg.

Intussen is de zaak uitgegroeid tot een plantencentrum met een stevige reputatie. Zoon Dries heeft de fakkel overgenomen, maar André zelf is ook nog steeds gepassioneerd bezig op het tuincentrum. Samen met echtgenote Nadine en hun medewerkers Christophe, Christel en Alice zorgen ze ervoor dat de kweek en verkoop van planten in goede banen loopt.

In februari 2023 werden we door een onafhankelijke jury bekroond met 5 sterren op de Garden Centre Quality Awards. Tot eind 2024 mogen we ons Beste Plantencentrum van België* noemen! De jury was vooral erg lovend over de kwaliteit van de planten, de vakkennis van ons personeel en de de unieke ligging in de natuur die voor een heel bijzondere beleving zorgen als je ons plantencentrum bezoekt.