Tuinplantencentrum De Pauw

Bij Tuinplantencentrum De Pauw in Bornem vind je het ruimste assortiment planten & kerstbomen in de regio.  Je kan er kiezen tussen meer dan 2000 plantensoorten, enkel van de beste kwaliteit. Een groot deel van onze planten & kerstbomen komt uit onze eigen kwekerij, waar we de planten met liefde voor het vak en zo ecologisch mogelijk laten groeien. Nordmann kerstbomen zijn onze specialiteit!

In februari 2023 werden we door een onafhankelijke jury bekroond met 5 sterren op de Garden Centre Quality Awards. Tot eind 2024 mogen we ons Beste Plantencentrum van België* noemen. De jury was vooral erg lovend over de kwaliteit en ruime aanbod van de planten, de vakkennis van ons personeel en de unieke ligging in de natuur die voor een heel bijzondere beleving zorgen als je ons plantencentrum bezoekt.

We zijn een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Er staat dan ook altijd iemand klaar met professioneel tuinadvies, en ook bij het ontwerp van jouw tuin helpen we graag.

Ons plantencentrum bevindt zich midden in de natuur en toch is het gemakkelijk bereikbaar. We zijn gelegen op 2 minuten van de Rijksweg N16 tussen Mechelen en Sint-Niklaas.

Kom dus zeker een kijkje nemen op het tuinplantencentrum. Met zijn unieke ligging midden in het groen vormt het een ideale locatie voor wie even weg wil uit de dagelijkse drukte. Je kan zelf rustig de tijd nemen om de mooiste planten, hagen of bomen uit te kiezen of gewoon om te genieten van de frisse buitenlucht. Elke plant is voorzien van de nodige informatie, en als je hulp of advies nodig hebt, staat er steeds iemand voor je klaar.

Tot binnenkort!

Dries, Nadine, André, Christel, Christophe en Alice

* Ex aequo score Genker Plantencentrum, die even goed bevonden werden!