logo
logo

Corona: wij leveren uw planten aan huis!


Ook ons bedrijf is helaas gesloten! Hoewel de kans op besmetting op een groot openluchtbedrijf zoals het onze klein is, zijn ook wij wettelijk verplicht om te sluiten. Dat is best zo voor ieders gezondheid.

Tuinaanleggers:

Voor professionele tuinaanleggers blijven afhalingen op afspraak mogelijk, stuur ons een e-mail: info@tuinplantendepauw.be

Particulieren:

Voor particulieren zijn afhalingen helaas niet toegestaan, maar thuisleveringen van grotere bestellingen mogen wel doorgaan. Stuur ons dus een mailtje met wat je precies nodig hebt, je naam, adres en telefoonnummer en we nemen contact op met jou. Let op, het is voor ons niet haalbaar om kleine bestellingen te leveren, of te ver uit de omgeving te leveren, en we zijn genoodzaakt een tussenkost in de onkosten voor levering aan te rekenen.

Het grootste deel van de planten die we beschikaar hebben, staan in onze online plantencatalogus, maar vraag gerust ook naar planten die je niet kan terugvinden. Zo kan je dus toch nog aan de slag in je eigen tuin tijdens deze coronacrisis.

Stappenplan voor de thuislevering van je planten:

  1. Bezoek onze online plantencatalogus. De planten kan je op naam of per categorie (bodembedekkers, haagplanten, ...) zoeken.
  2. Maak een lijstje met de planten die je wil bestellen en hun aantallen. Geef bij haagplanten ook de grootte aan: 50/80cm - 80/100 cm - 100/125 cm - 125+
  3. Stuur dat lijstje in een e-mail naar info@tuinplantendepauw.be . Vermeld je naam, adres en telefoonnummer in de e-mail.
  4. We contacteren jou zo snel mogelijk met een prijsofferte.
  5. Je laat ons per mail weten of we het gevraagde mogen leveren.
  6. Wij sturen jou een factuur per mail.
  7. Jij voert de betaling uit en stuurt ons een betalingsbewijs (screenshot van de betaling) per e-mail.
  8. Wij leveren de planten, potgrond, materialen aan jouw voordeur op een afgesproken tijdstip. We blijven tijdens de levering op veilige afstand!