logo
logo

Home


Corona update 01/12: Nieuwe maatregelen van kracht: Verplicht alleen winkelen!

Wij blijven 'gewoon' open, ook nu de nieuwe maatregelen in voege gaan. Je kan bij ons in de gezonde buitenlucht veilig je planten of kerstboom kiezen, maar hou wel rekening met de beperkingen en voorzorgsmaatregelen. Hier lees je meer over de voorzorgsmaatregelen die we op ons plantencentrum nemen.

Tuinplantencentrum De Pauw

Bij Tuinplantencentrum De Pauw in Bornem vind je het ruimste assortiment planten in de regio.  Je kan er kiezen tussen meer dan 2000 plantensoorten, enkel van de beste kwaliteit. Het grootste deel van onze planten komt uit onze eigen kwekerij, waardoor we ook de prijzen erg scherp kunnen houden.

We zijn een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Er staat dan ook altijd iemand klaar met professioneel tuinadvies, en ook bij het ontwerp van jouw tuin helpen we graag. We maken een gratis tuinplan: vraag bij ons naar de voorwaarden (tijdelijk niet mogelijk wegens corona).

In januari 2020 werden we door een onafhankelijke jury bekroond op de Garden Centre Quality Awards. Slechts 3 andere plantencentra (in Brugge, Vlezenbeek en Genk) deden nog beter. De jury was vooral erg lovend over de sfeer op het bedrijf, de unieke ligging in de natuur, de kwaliteit van de planten, en onze vakkennis.

Ons plantencentrum bevindt zich midden in de natuur en toch is het gemakkelijk bereikbaar. We zijn gelegen op 2 minuten van de Rijksweg N16 tussen Mechelen en Sint-Niklaas.

Kom dus zeker een kijkje nemen op het tuinplantencentrum. Met zijn unieke ligging midden in de natuur vormt het een ideale locatie voor wie even weg wil uit de dagelijkse drukte. Je kan zelf rustig de tijd nemen om de mooiste planten, hagen of bomen uit te kiezen of gewoon om te genieten van de natuur. Elke plant is voorzien van de nodige informatie, en als je hulp of advies nodig hebt, staat er steeds iemand voor je klaar.

Tot binnenkort!

Dries De Pauw