logo
logo

Home


Tuinplantencentrum De Pauw

Bij Tuinplantencentrum De Pauw in Bornem vindt u het ruimste assortiment tuinplanten in de streek.  U kan er kiezen tussen meer dan 2000 plantensoorten, enkel van de beste kwaliteit. Het grootste deel van onze planten komt uit onze eigen kwekerij, waardoor we ook de prijzen erg scherp kunnen houden.

We zijn een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Er staat dan ook altijd iemand klaar met professioneel tuinadvies, en ook bij het ontwerp van uw tuin helpen we graag. We maken voor u een gratis tuinplan: vraag bij ons naar de voorwaarden!

Ons plantencentrum bevindt zich midden in de natuur en toch is het gemakkelijk bereikbaar. We zijn gelegen op 2 minuten van de Rijksweg N16 tussen Mechelen en Sint-Niklaas..

Kom dus gerust eens een kijkje nemen op het tuinplantencentrum. Met zijn unieke ligging midden in de natuur van Bornem vormt het een ideale locatie voor wie even weg wil uit de dagelijkse drukte. U kan zelf rustig de tijd nemen om de mooiste planten uit te kiezen. Elke plant is voorzien van de nodige informatie, en als u hulp of advies nodig hebt, staat er steeds iemand voor u klaar.

Tot binnenkort!

Dries De Pauw